Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Το Σάββατο το πρωί το κέντρο ξένων γλωσσών της κυρίας Μήνας Μητροπούλου γιόρτασε την Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών παρέα με τα παιδιά της περιοχής μας.



Παρά την βροχή τα παιδιά ήρθαν για να γιορτάσουμε μαζί την συγκεκριμένη ημέρα. Η γιορτή μας ξεκίνησε με την απονομή των πιστοποιητικών στους περσινούς μαθητές που παραβρέθηκαν στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση της κυρίας Μήνας Μητροπούλου της κυρίας Θεοδώρας Καραχάλιου και της κυρίας Θεοδώρας Μαστροκώστα τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών έπαιξαν παιχνίδια μνήμης στα Γερμανικά και στα Αγγλικά ζωγράφισαν και έφτιαξαν μάσκες ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια μνήμης στα Γερμανικά, έμαθαν να μετρούν στα Ιταλικά και έλυσαν έναν γρίφο γραμμένο στα Αγγλικά,Γαλλικά και Ελληνικά! Οι νικήτριες του παιχνιδιού - γρίφου Κωνσταντίνα Θάνου, Χριστίνα Φούρλα και Χαρά Θάνου κέρδισαν από ένα μήνα δωρεάν μαθήματα στη γλώσσα της επιλογής τους. Στο τέλος χορέψαμε όλοι μαζί και όλα τα παιδιά πήραν ένα αναμνηστικό δωράκι και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."