Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο καθαγιασμός των υδάτων στην Αγία Ελεούσα














6 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα νεα χρονια 2015 αλλα οι σχεσεις μεταξυ του προεδρου και του αντιδημαρχου δεν βλεπω να εχουν βελτιωθει .πρεπει ομως οχι

    μονο για τους ιδιους αλλα και για το καλο το χωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή...ως είπεν ο Κύριος και θεός μας...
    « Όστις λέγει, ότι είναι εν τω φωτί, και μισεί τον αδελφόν αυτού, εν τω σκότει είναι έως τώρα. Όστις αγαπά τον αδελφόν αυτού, εν τω φωτί μένει, και σκάνδαλον εν αυτώ δεν είναι. Όστις όμως μισεί τον αδελφόν αυτού, εν τω σκότει είναι, και εν τω σκότει περιπατεί, και δεν εξεύρει που υπάγει, διότι το σκότος ετύφλωσε τους οφθαλμούς αυτού» (Α’ Ιωάννου, β΄: 9-11).
    Δια ταύτα πρέπει ,ως είπεν πάλιν...
    «Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους.» (Ιωάννης, ιγ΄:34-35).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ............. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΡΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ,ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ,,,,,,
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,,,,,,,,,ΚΡΙΜΑ.
    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ'' ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω παρακαλέσει θερμά τα σχόλια των αναρτήσεων να είναι συναφή με το περιεχόμενο των αναρτήσεων, συμπληρωματικά και διορθωτικά όπου υπάρχουν λάθη. Αυτός είναι και ο σκοπός που τα σχόλια είναι ανοιχτά προς όλους. Δεν επιθυμούμε σε καμιά περίπτωση το blog του Λαογραφικού Συλλόγου να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης. Η επιμονή συγκεκριμένων ατόμων που επιμένουν με άσχετα σχόλια αν μη τι άλλο δείχνει ασέβεια στην προσπάθεια που κάνουμε ανάδειξης του χωριού μας από αυτό το blog.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ» ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι είναι έξω από τον χορό να σταματήσουν τις αναφορές σε ψωριαρηδες και να δουν την καμπούρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."