Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η πολυπληθής παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται δίνοντας κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προσπαθήσουν για ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Αδαμάκος στα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, κάνοντας παράλληλα και έναν απολογισμό για τη χρονιά που μας πέρασε.

Τυχερή της εκδήλωσης που πήρε το δώρο (ένα παραδοσιακό χειροποίητο Σουβαλιώτικο μαχαίρι) που έκρυβε η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν Γεωργία Ρέββα, η οποία συμμετέχει στο γυναικείο τμήμα των χορευτικών του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών κ. Νικόλαος Μολιώτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου κ. Αργύρης Μουλαράς και οι εκπρόσωποι των συλλόγων: Γυναικών, Γονέων και Κηδεμόνων, Α.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και Χιονοδρόμων - Ορειβατών.
































Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά 

2 σχόλια:

  1. Ρε πρόεδρε οι υποψήφιοι της Ν.Δ δεν ήρθαν τελικά; Από τι είδαμε και άλλοι σύλλογοι της γύρω περιοχής χτες είχαν κοπή πίτας και χορούς κλπ..........πρόεδρε προχωρά το σύλλογο έτσι δυνατά μαζί με το επιτελείο σου και μην ακούς κανέναν κακόβουλο..οι ίδιοι με την γιορτή του Αγίου Λουκά είναι και τώρα που κάνουν τα παπαγαλάκια για προεκλογικές σκοπιμότητες!!!παντα επιτυχίες παιδιά.....
    Ένας φίλος του συλλόγου.....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ....27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:26 π.μ.

    'Οταν κάνεις παρέα με λύκους μαθαίνεις να ουρλιάζεις.
    Όταν κάνεις παρέα με αητούς μαθαίνεις να πετάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."