Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ


«Επιστροφή στο χωριό» από τη συχνότητα του Alpha, με εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, χορταστικά ρεπορτάζ και ανανεωμένη θεματολογία.
Οι άνθρωποι της περιοχής, τα θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος, οι φυσικές ομορφιές, τα τοπικά έθιμα, οι χοροί και τα τραγούδια θα είναι η καρδιά της εκπομπής. Η κάμερα θα εστιάζει επίσης και σε θέματα αγροτικής οικονομίας, στα προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), στα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης καθώς και στα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα.

Επόμενη στάση της εκπομπής, το χωριό μας η Σουβάλα. Η ομάδα παραγωγής της εκπομπής θα βρίσκεται στο χωριό μας από το βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της παραγωγής με αποκορύφωμα τα γυρίσματα στην πλατεία του χωριού την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.


Ο Λαογραφικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου καλούν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."