Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ


Το Δ.Σ του Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου "Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων, καθώς ακόμη όσους και όσες πλαισίωσαν επικουρικά τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας το τελευταίο δεκαήμερο, συμμετέχοντας ενεργά στα γυρίσματα της εκπομπής «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ».

Η εμφάνιση παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, ήταν εντυπωσιακή. Αυτό διαπιστώθηκε από όσους ήταν παρόντες την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στην πλατεία του χωριού μας, αλλά και στη συνέχεια από το υλικό (φωτογραφίες και video) που προβλήθηκαν από τον ιστότοπο του Λαογραφικού Συλλόγου και από άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη δασκάλα των χορευτικών τμημάτων κ. Ασημίνα Κοπανάκη, κατά πρώτο λόγο για το αποτέλεσμα που κατόρθωσε να παρουσιάσει, και κατά δεύτερο λόγο, διότι όλη αυτή την κοπιαστική και επίπονη προσπάθεια προετοιμασίας των χορευτικών τμημάτων την πρόσφερε αφιλοκερδώς.

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν και συντέλεσαν σε αυτή την προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του χωριού μας.


                                                                                                                               Το  Δ.Σ

1 σχόλιο:

  1. Θα ηθελα κι εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω ολους οσους συμμετηχαν στα χορευτικα τμηματα και για την μεγαλη προσπαθεια που εκαναν.Επεισης ευχαριστω το Δ.Σ του Λαογραφικου Συλλογου γιατι μου εδωσε την ευκαιρια να προσφερω κι εγω κατι στον τοπο μου!Και κατι τελευταιο καμια φορα η ηθικη ικανοποιηση που περνει καποιος ειναι πιο σημαντικη απο την χρηματικη και απο οτιδηποτε αλλο!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."