Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ


Η Ένωση τίμησε για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, την Αγγελική Νικολούλη, τον αρχαιότερο εν ζωή Αρχηγό της Αστυνομίας Πόλεων κ. Βασίλειο Τζαβέλα, τον αρχαιότερο πρόεδρο της Ένωσης, Επίτιμο Αρχηγό της Αστυνομίας Πόλεων κ. Κων/νο Λεμονή, τον Διευθυντή της Υγειονομικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγο κ. Πλάτωνα Ζαφείρη και την προϊσταμένη εθελοντικής αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», κ. Ευσταθία Κατοίκου.    
πηγή:http://www.anikolouli.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΤΟΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΛΑ .!!

    Λ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."