Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 


Το καταστατικό του συλλόγου μας περιγράφει με καθαρότητα και σαφήνεια τους σκοπούς ιδρύσεως του Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ»

Συνεχίζοντας για όγδοη  χρονιά ,από  ιδρύσεως μας (2006) , την επιτυχημένη παρουσία μας και προσφορά μας  στα πολιτιστικά , πολιτισμικά και κοινωνικά δρώμενα της Πολυδρόσου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δελφών πραγματοποιούμε  και εφέτος μια σειρά εκδηλώσεων  κατά την διάρκεια του έτους, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις του Αυγούστου ως είθισται.


Από τις αρχές του 2014 επαναλειτουργεί και η επίσημη σελίδα μας στο διαδίκτυο, με ενδιαφέρουσες  και αξιόλογες αναρτήσεις για τον τόπο μας, παρέχοντας ταυτόχρονα ενημέρωση  για τα δρώμενα και τις δραστηριότητες  του Λαογραφικού Συλλόγου, που δε διαρκούν μόνο ένα μήνα ( το καλοκαίρι) αλλά όλο το χρόνο.

Παράλληλα από τον ιστότοπο μας, λειτουργώντας  πάντα σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας, προβάλλουμε τις δραστηριότητες και αναδεικνύουμε την ιστορία και των άλλων συλλόγων του χωριού μας.

Στα πλαίσια αυτά  και χωρίς να διαθέτουμε επιλεκτική μνήμη,  ο σύλλογος μας αναγνωρίζοντας την  πολιτιστική δραστηριότητα που κληρονόμησε από τους προγενέστερους  συλλόγους  του χωριού μας, θέλησε πρώτος να την αναδείξει με δυο συνεχόμενες αναρτήσεις,  στον επίσημο ιστότοπο που διατηρεί , και μετά ακολούθησαν και άλλοι. Πιστεύουμε ότι οι σύλλογοι σε έναν τόπο δραστηριοποιούνται  σε συνάρτηση με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής. Ο κοινός τόπος του τότε (όπως προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΟΥ ΄82»)  και του σήμερα είναι η συμμετοχή.

Οι θέσεις και οι απόψεις του Συλλόγου εκφράζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο δια του προέδρου, ενώ από την 8ην Απριλίου 2014 και  με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ έχει ορισθεί ως  Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και διαχειριστής του ιστότοπου (http://lispolydrosou.blogspot.gr) ο Χρήστος  Παπαθανασίου, προς  ενημέρωση κάποιων «καλοπροαίρετων  φίλων» που ανησυχούν, αγωνιούν και διερωτώνται ξαφνικά το τελευταίο διάστημα.

Επιτελώντας λοιπόν τους στόχους  μας, όπως απορρέουν από το καταστατικό μας, με  μεγάλη επιτυχία κατά γενική ομολογία, δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε, παρά μόνο να συνεχίσουμε το έργο μας.  
ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
                                                                       
                                                                     Ο πρόεδρος

                                                                  Αθανάσιος Αδαμάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου