Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Το 13ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στο πέρασμα του από τη Σουβάλα






















Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, όμως δεν είναι απλώς μια ακόμη εκδήλωση με ιστορικά αυτοκίνητα. Είναι, κυρίως ένα πολιτιστικό γεγονός κάλους και παράδοσης. Αναδεικνύει όχι μόνο τη σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης, τις εναλλαγές τοπίων θάλασσα-κάμποι-δάση-βράχοι-βουνά, με το «φως των θεών» να τα βάφει με σπάνια χρώματα, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά που η αρχαία Ελλάδα άφησε παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα.
 Η Ακρόπολις των Αθηνών και οι Δελφοί, είναι μόνο κάποια από τα ανά τον κόσμο διάσημα σημεία/μνημεία της διαδρομής. Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επίσης, αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για την ανάδειξη της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας, καθώς και τη διαφήμισή της σε διεθνές επίπεδο.
 Το 13ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί από 5 έως 9 Ιουνίου, την περίοδο που η ευωδιαστή Άνοιξη δίνει τη θέση της στο λαμπρό Καλοκαίρι, με άλλα λόγια ίσως στη καλύτερη εποχή, είτε για τους συμμετέχοντες, είτε για τους φίλους του σπορ. Σας περιμένουμε όλους εκεί!
πηγή: http://historic.acropolisrally.gr/index.php/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."