Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ξεπεράσαμε τις 10.000 επισκέψεις....





Η ιστοσελίδα του Λαογραφικού Συλλόγου σε διάστημα μόλις δύο μηνών επαναλειτουργείας της από 1 -1- 2014 ξεπέρασε τις 10.000 επισκέψεις φίλων. Στο διάστημα αυτό είχαμε συνολικά 101 αναρτήσεις, που η θεματολογία τους στη συντριπτική πλειοψηφία αφορούσε το χωριό μας.

Αυτός άλωστε είναι και ο αντικειμενικός σκοπός μας να ενημερώνουμε για τα δρώμενα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, αλλά ταυτόχρονα να αναδείξουμε τις διάφορες πτυχές της Σουβάλας όπως τα ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις , τις ιστορίες ,τους θρύλους,τα ιστορικά γεγονότα, τα πρόσωπα, και γενικότερα την πλούσια παρακαταθήκη που κουβαλά αυτός ο τόπος.

Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε και τη δική σας αρωγή.

Μπορείτε λποιπόν να μας στέλνετε το λαογραφικό υλικό ή τα κείμενα σας

στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lispolydrosou@gmail.com

ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ "Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ "                                                  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΚ 33051
                                                                             



                                                                                            Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 100.000!4 Μαρτίου 2014 στις 9:55 μ.μ.

    Άντε τώρα και στις 100.000!
    Συγχαρητήρια ,γεροί ,δυνατοί και πάντα δημιουργικοί.

    Γ.Θ(Κ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."