Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των συλλόγων


                           
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών  και του Λαογραφικού Συλλόγου  στην αίθουσα της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Πολυδρόσου.

Παραβρέθηκαν  ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Παρνασσού κ. Λουκάς Λύτρας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου κ. Νικόλαος Μολιώτης, ο πρόεδρος του ΑΣ Διαγόρα κ. Λουκάς Κυρίτσης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγγου γονέων και Κηδεμόνων κ. Ευάγγελος Κούσουλας καθώς φίλοι και μέλη των συλλόγων μας.

Οι πρόεδροι των συλλόγων Αλέκα Παπαθανασίου και Θανάσης Αδαμάκος, ευχαρίστησαν όλου όσους συνδράμουν στις δραστηριότητες των συλλόγων με οποιονδήποτε τρόπο, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας αλλά και γενικότερα τη χώρα μας και  ευχήθηκαν  υγεία, δύναμη, υπομονή, αγάπη, καλή τύχη  και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Τις πίτες ευλόγησαν και «έκοψαν» ο ιερείς κ.κ Ηλίας Ζαφείρης και Νικόλαος Ματαράς.


  • Το συμβολικό  δώρο του φλουριού της πίτας των Συλλόγου Γυναικών που ήταν ένα μπουκάλι πετιμέζι κέρδισε η Έφη Μαστροκώστα.
  • Τα συμβολικά  δώρα του φλουριού της πίτας του Λαογραφικού Συλλόγου που ήταν μια αναμνηστική πλακέτα  και ένα μπουκάλι τσίπουρο προσφορά του Αλέκου Βαλάσκα  κέρδισε ο Δημήτριος Πάντος.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."