Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ του ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ




ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Τα νέα μέλη του Δ.Σ. συνήλθαν στις 12/9/2016 σε συνεδρίαση  με θέματα «συγκρότηση σε σώμα και κατανομή αρμοδιοτήτων». Έπειτα από τη σχετική διαδικασία αναδείχτηκαν για τα πιο κάτω αξιώματα:

1.     Αθανάσιος Αδαμάκος – Πρόεδρος
2.     Σταύρος Κουτσομπός – Αντιπρόεδρος           (Υπεύθυνος Χορευτικών)
3.     Ασημίνα Κοπανάκη – Γραμματέας
4.     Ευθυμία Τοπάλη – Ταμίας
5.     Δημήτριος Κατοίκος – Μέλος                           (Υπεύθυνος Λαογραφικού Αρχείου)
6.     Χρήστος Πάντος – Μέλος                                   (Υπεύθυνος Εκδηλώσεων)
7.     Βιολέτα Θάνου – Ρίζου – Μέλος  


2 σχόλια:

  1. Με τις ευχές μου για αναγέννηση του συλλόγου και μια δημιουργικότερη θητεία.
    Νίκος Στύλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά , ως ο από ιδρύσεως και επί εξαετία ( 2006-2012 ) πρώτος Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου να σας ευχηθώ , εκ μέσης καρδίας ,
    καλή "νέα" αρχή , καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας επ’ ωφελεία του Συλλόγου μας και του χωριού μας γενικότερα .
    Με όρεξη , μεράκι και περισσότερο ενδιαφέρον για την εκπλήρωση των σκοπών και των στόχων του Συλλόγου όπως αυτοί αποφασίσθηκαν από τα ιδρυτικά του μέλη και καθορίζονται από την Ιδρυτική του Πράξη και το Καταστατικό του τον Ιούνιο του 2006 .
    Με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας όχι μόνο μεταξύ σας , κάτι που το θεωρώ αυτονόητο , αλλά και με όλα τα μέλη του Συλλόγου , τους θεσμικούς φορείς ( Δήμο , Κοινότητα , λοιπές αρχές ) , τους άλλους Συλλόγους , ομοειδείς και μη , που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χωριό μας αλλά και στα διπλανά χωριά και την ευρύτερη περιοχή μας θα επιτύχετε να αγαπηθεί και να αγκαλιαστεί ο Σύλλογος αλλά και να αναγνωριστεί η χρησιμότητά του από όλους τους συγχωριανούς μας .
    Να έχετε στο μυαλό σας και να ενεργείτε πάντα με το : " ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ " .
    Να ξέρετε ότι η αγάπη σας για τον Σύλλογο και το έργο του δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από την έμπρακτη έκφραση της αγάπη σας για το χωριό μας , που όλοι σας μάλιστα επιλέξατε να ζήσετε και να δημιουργήσετε οικογενειακά & επαγγελματικά σε αυτό .
    Και πάλι σας εύχομαι " ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ " .

    Αλέκος Ι. Βαλάσκας
    τ. Πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."